Zhou Heyang szerkesztése

Innen: Go Wiki
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.

Aktuális változat A te változatod
1. sor: 1. sor:
1976 június 18.-án született Kínában, Honan provinciában. 8 évesen kezdett el gozni. 1988-ban [[1 dan]], 1997-ben 7 [[dan]], 1999-ben 8 [[dan]], majd 2001 óta 9 [[dan]]-os profi.
+
1997-ben 7 [[dan]], 1999-ben 8 [[dan]], majd 2001 óta 9 [[dan]]-os profi. 1976 június 18.-án született Kínában, Honan provinciában.  
  
 
* 1992 Nemzeti Egyéni Bajnokság, 3. hely
 
* 1992 Nemzeti Egyéni Bajnokság, 3. hely
 
* Első számú játékos a 8. Japán-Kína Szuper Go Bajnokságon induló csapatban
 
* Első számú játékos a 8. Japán-Kína Szuper Go Bajnokságon induló csapatban

A szöveg elküldésével tanúsítod, hogy nem sért szerzői jogokat, és visszavonhatatlanul engedélyezed a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 licenc és – ha magad írtad – a GFDL szerinti felhasználását. Az újrafelhasználóknak legalább közvetve, a cikkre adott linken vagy URL-en keresztül hivatkozniuk kell rád. Lásd a Felhasználási feltételeket a részletekért.

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)