Yu Bin szerkesztése

Innen: Go Wiki
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.

Aktuális változat A te változatod
1. sor: 1. sor:
(俞斌) Kínai 9 [[dan]]-os játékos. 1967. 04. 16-án született. 1982-ben már [[profi]] 3 [[dan]], de 1987-ben még részt vesz az Amatőr Go Világbajnokságon, ahol második helyezést ér el. A 9 [[dan]]-t 1991-ben kapja meg. A 9. és a 16. [[TV Ázsia Kupa]], valamint a 4. [[LG Kupa]] verseny győztese.
+
Kínai 9-danos játékos. 1967. 04. 16-án született. 1982-ben már profi 3-dan, de 1987-ben még részt vesz az Amatőr Go Világbajnokságon, ahol második helyezést ér el. A 9-dant 1991-ben kapja meg. A 9. és a 16. [[TV Ázsia Kupa]], valamint a 4. [[LG Kupa]] verseny győztese.

A szöveg elküldésével tanúsítod, hogy nem sért szerzői jogokat, és visszavonhatatlanul engedélyezed a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 licenc és – ha magad írtad – a GFDL szerinti felhasználását. Az újrafelhasználóknak legalább közvetve, a cikkre adott linken vagy URL-en keresztül hivatkozniuk kell rád. Lásd a Felhasználási feltételeket a részletekért.

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)
A lap eredeti címe: „https://gowiki.hu/index.php?title=Yu_Bin