Yamada Kimio szerkesztése

Innen: Go Wiki
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.

Aktuális változat A te változatod
1. sor: 1. sor:
1972. szeptember 9-én született. 1989-ben szerezte meg az 1 [[dan]]-t, 2000-ben a 8 [[dan]]-t. 2006. január 13-án kapta meg a 9 [[dan]]t, [[A Nihon Ki-in új minősítési rendszere]] szerint, mivel teljesítette a 200 győzelmi elvárást. Számos [[Nagy címek|nagy cím versenyen]] volt kihívó, és 1997-ben az [[Oza]] címet meg is szerezte. Két bátyja, [[Yamada Wakio]] és [[Yamada Shiho]] szintén profik.
+
1972. szeptember 9-én született. 1989-ben szerezte meg az 1-dant, 2000-ben a 8-dant. 2006. január 13-án kapta meg a 9-dant, [[A Nihon Ki-in új minősítési rendszere]] szerint, mivel teljesítette a 200 győzelmi elvárást. Számos nagy cím versenyen volt kihívó, és 1997-ben az [[Oza]] címet meg is szerezte. Két bátyja, [[Yamada Wakio]] és [[Yamada Shiho]] szintén profik.

A szöveg elküldésével tanúsítod, hogy nem sért szerzői jogokat, és visszavonhatatlanul engedélyezed a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 licenc és – ha magad írtad – a GFDL szerinti felhasználását. Az újrafelhasználóknak legalább közvetve, a cikkre adott linken vagy URL-en keresztül hivatkozniuk kell rád. Lásd a Felhasználási feltételeket a részletekért.

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)