Vita:Majusi hirdetotabla

Innen: Go Wiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen Domi (vitalap | szerkesztései) 2009. május 10., 13:06-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

Szia Domin!

Ha belefér a kapacitásodba, akkor egységesen írd ki a párosítást, légyszíves! Mindegy, hogy hol, de egy oszlopban legyenek a feketék és az legyen összhangban a fejléccel!
--enel 2009. május 9., 12:08 (CEST)


Szerintem így is megérti mindenki hogy mindig a gyengébb játékos a fekete!!


Hát szerintem elég furcsa, hogy két különböző játékos eredményét össze lehet vonni. Én ilyet még nem láttam.
Véleményem szerint Őket külön-külön kellett volna értékelni. Juli15 nem játszott az első két fordulóban, Benisan pedig az utolsó három fordulóban. Teljesen értelmetlen az együttes eredmény alapján második helyre besorolni Őket.
Egyszerűen nem értem, hogy miért Juli érdemelte ki a második helyezettnek járó pontokat, miért nem Benisan. Semmi ilyesmiről nem volt szó a kiírásban. Ez a szabályok utólagos megváltoztatása.

--KKP 2009. május 9., 22:13 (CEST)

Igazad van abban hogy nem kellett volna kapnia Julinak 8 pontot, ezt is fogom javítani 5-re.

Domin, nézzél már meg például egy Európa bajnokság eredménytáblázatát ! Ez egy két hetes verseny. Ott is láthatsz olyanokat akik csak az első héten játszanak és olyanokat akik csak a második héten. De olyat, hogy két induló eredményeit összevonják azt egy helyen sem láthatsz !
Gondolj csak bele, hogy mi az értelme a SOS vagy SODOS pontoknak. Ezek az ellenfelek pontjaiból adódnak. Ha én például Julival játszottam akkor a Benisan által elért pontokért is kapok segédpontot ? Na ne már !!! Ez teljesen ellentétes a verseny elveivel.
(Ha hétfőig nem közlöd a helyes táblázatot, akkor majd én leírom ide. Juli a 6. lett.)

--KKP 2009. május 10., 11:18 (CEST)

Átírom a végeredményt. (Nem teljesen értek veletek egyet!!!)