Vita:Mérő Csaba (6d) - Balogh Pál (6d)

Innen: Go Wiki
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

Szia Stone!

Valami itt nagyon furcsa számomra. Ha a legutolsó táblára bökök (nem akarok igazságot tenni a kattintás és a klikkelés között :-)), akkor bejön ugyan a CGoban2, és látom is a táblát, de nem lehet léptetni semmilyen irányba. A léptetõ gombok szürkék (inaktívak), a leíró gráfban egy piros levelecske van csak, egy feketeháromszöggel a közepén.
Az utolsó elõtti táblán sem sokkal jobb a helyzet, de azért eltér ettõl. Nem fárasztom magam a leírásával, mert ha Nálad is jelentkezik, akkor úgyis látod és kijavítod, ha meg nem jelentkezik, akkor majd lemondok arról, hogy wiki-bõl indítsam el a lejátszásokat.
--enel 2005. november 13., 09:29 (CET)

Szia,

Az alsó táblán nincsenek lépések, szóval ott normális, hogy nem tudsz lépni, azt csak a végső állás miatt tettem oda. Az elötte lévőn nekem működik minden jól.

--Stone 2005. november 13., 10:20 (CET)

Itt eltér a véleményûnk, nekem az a normális, ha behívok egy partit, akkor az le lehet játszani. Az elõzõ táblánál Te vissza tudsz menni az elejére és üres a tábla? Vagy ott annyi történik, hogy tudsz lépni 10-et? Aha, akkor elfogadom, hogy a számozottak a lejátszhatók, de akkor az utolsó táblának nincs sok értelem. Szerintem (Es közben egy gumilibával csapkodok.) :-)
--enel 2005. november 13., 10:42 (CET)

Tudsz 10-et lépni és kész, ahoz, hogy az egészet letudjad játszani az össes lépésnek egy táblán kell lennie. Egyébként úgy akartam először felrakni de nem találtam konvertert ami 10 lépésnél többet tud, de ha majd találok akkor inkább úgy rakom fel a partikat.

--Stone 2005. november 13., 10:51 (CET)Én tegnap felraktam sgf alá. Kell valakinek? Hova másoljam be? --Inimma 2005. november 13., 10:56 (CET)


A KGS-ben az egy jó dolog, hogy ott a partik bármikor visszanézhetőek és elmenthetőek. Ez a parti is.
A sensei's konvertere csak 10 lépést tud megjeleníteni. Gondolom ezért csinálta St0ne is így. Így hamarabb felkerült az egész parti, igaz így nem lehet sgf-be konvertálni. Egyébként a teljes partit általában nem lehet egybe megjeleníteni, mert vannak olyan lépések amik egy másik helyére történnek. Tehát St0ne se tudná feltenni az egész partit úgy, hogy vissza lehessen nézni. Inkább az kellene, hogy sgf file-t is fel lehessen tölteni a wikire.
KKPA végére felraktam a teljes, sorszámozott partit, lehet elemezgetni. Ha ráböksz, valamelyik sgf szerkesztő bejön, én a Drago-t állítottam be. A kommenteket jó lenne, ha valamelyik résztvevő fűzné hozzá.
--Inimma 2005. november 13., 22:31 (CET)

Ellenőriztem, nem teljesen gömbölyű a képe, mert ahogy KKP írta, ez a kép nem kezeli le korrektül az egy helyre dupla lépéseket. A játszma képe a végére helyes, de a 80-as lépéstől valami kavar van benne. Holnap újraszerkesztem....
--Inimma 2005. november 13., 22:46 (CET)