Vita:Geta

Innen: Go Wiki
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

Már akartam kérdezni, hogy vajon csak nálam néz ki úgy, hogy a kép mellett a szövegből csak egy sor van, a többi a kép alatt folytatódik ? Gondolom ezt akarja megvalósítani a


, de nálam nem működik.


Én nem írtam (legalábbis nem volt szándékomban) a képek mellé írni, s nálam nem is mellette jelenik meg

phoward


Igen, az első képsor melletti szövegre gondolok, azt látom St0ne módosította.
--RetEsz 2005. április 10., 16:00 (CEST)


A szöveg több soros a kép mellett minden szabványos böngészőben. Szexplorer nem szabványos, ott csak 1 sor látszik a szöveg mellett. Különben jól néz ki. A <diagramleft><diagramright> csinálja az ALIGN=LEFT ALIGN=RIGHT cuccot a képhez. Az <endside*> ennek a hatását fejezi be.

Stone


Megnéztem Firefox-szal, Explorer-rel és Netscape 7.2-vel. Csak a Netscape hozza a szöveget a képek mellett, a többi nem

phoward


Nekem Firefox, Mozilla is normalisan hozza: igy.

Stone


Akkor a felbontás lesz a hunyó. Én 800x600-on nyomulok, így nekem ezért nem megy semmi a képek mellé. (Csak az a pici a Netcápával)

phoward


Megnéztem én is és nekem is Firefox-al is jól jön. Ha csökkentem az ablak méretét akkor a sorok száma növekszik, majd átmegy a kép alá.
Sajnos a munkahelyemen csak Explorer van, és nincs is jogosultságom mást feltenni.
--RetEsz 2005. április 10., 18:27 (CEST)


Nálam is a szövegek a diagrammok alatt vannak: XP, Firefox, 1400x900-as felbontás, lásd itt!
Mivel ez -jelenleg- sok helyen elõfordul, esetleg vízszintes vonalakkal határoljuk el az ábrákat, hogy egyértelmûen kiderüljön, hogy melyik szöveg melyik ábrá(k)ra vonatkozik.
enel


Na ez attol is lehet, hogy Phoward tegnap kesodelutan megvaltoztatta, hogy a kep alatt legyen. De pl itt az oldalnak igy kell kineznie ha a bongeszod betartja a szabvanyokat.

Stone


Én a kép alá akartam tenni a szöveget, de ez az első olyan anyagom, amiben egymás melletti diákat használok, így becsúsznak malőrök. Na de most már belejövök :-)

üdv phoward

második geta ábra[szerkesztés]

Sziasztok, én egy elég kezdő Go-játékos vagyok, (pláne kezdő wiki-szerkesztő) de nekem nem egyértelmű a második ábra. Kipróbáltam, és nekem úgy tűnik, hogy fekete győzelme nem biztos itt, mert ha fehér a következő lépését jobb oldali veszélyeztetett kő alá rakja, akkor a tőle jobbra lévő 3-as fekete csoportot kevesebb lépéssel is le tudja szedni, mint amennyi ahhoz kell, hogy a fekete leszedje a fehér csoportot. Persze fekete bővítheti ezt a veszélyeztetett hármasát lefelé, de ekkor már nem beszélhetünk egyértelmű kimenetelről.

Úgyhogy ha igazam van, szedjétek le a fehér egyik kövét, hogy a geta feltétele teljesüljön, ha nem, írjátok meg, segítve ezzel fejlődésemet:)

--94.27.183.194 2009. január 5., 11:30 (CET)


hmmm.... igazad van... legalábbis 6k-s eszemmel én sem látom a megoldást, így leszedek egy követ, hogy működjön a dolog.

köszi: --Stone 2009. január 5., 13:42 (CET)

harmadik ábra[szerkesztés]

Miért nem működik az 'a' jelű lépés?


Szerintem fehér valahogy így menekülhet ki.


Köszönöm, így már tiszta.