Szerkesztővita:Stone

Innen: Go Wiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen Gabaux (vitalap | szerkesztései) 2011. május 25., 14:27-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

Pont jó képet vettél ki a KGS közvetítésből. Látom, hogy más is kiváncsi lenne a Dia partijára, de a rendezők azt nem közvetítik. :-(
KKP

Hát igen azt én is megnézném... tudod mi lenne még szebb ha valaki sok dan-nal klónozná a partikat a magyar szobába és elemezné. --Stone 2008. február 1., 09:16 (CET)

A negyedik fordulóban Palika-Dia. Ez utólag majd letölthető lesz a KGS arhívumból is. --KKP 2008. február 1., 15:16 (CET)


Remek ez a hármas ko. :-) Tényleg ha valamelyik fél engedne a koharcban akkor is elég szoros az eredmény. Vagyis egyiknek sem érdeke, hogy engedjen.
Nézem, hogy az arhívumban is az áll, hogy a partinak nincs eredménye. Ezt, hogy "mondtátok" meg a szervernek ? Egyébként, files.gokgs.com -os címet, hogy tudod megállapítani ? Én mindig csak az arhívumot nézem, de ott nem lehet megadni egy meghatározott partit.

Üdv, --KKP 2006. december 4., 13:43 (CET)

A linket az archívumból szerzem, ott van, hogy "Viewable?" oszlop, onnan lehet linket kinyerni. A szerver a 2.-ismetlodesnel kiirta, hogy mi lesz ha megint megcsinaljuk akkor nem lesz vege a partinak, utanna meg kiirta, hogy ez van vege.

--Stone 2006. december 4., 14:31 (CET)


Hello, Stone!

Jó nyaralást!

Távol álljon tőlem az a gondolat, hogy a nyárra elfoglaltságot keressek neked, de azért nekem úgy tűnik, hogy valami idióta spammer elég szépen és szorgalmasan vágja haza a gowiki oldalait a hülye porno dolgaival.

Üdv phoward


Látom az 5 gyözelem nem jött össze a tegnapi versenyen, enel 4 kőböl még jobb. :-) Így csak a 9 kyu lenne meg, ha a verseny beleszámít a ranglistába. Erről még várom az MGSZ elnökségének állásfoglalását.

--KKP 2006. június 30., 09:49 (CEST)

Én mindenesetre 9k-val indulok a következő versenyen.

--Stone

Sajnos, vagy hál'istennek, de nem vagyok jobb négy kõbõl. Stone egyszerûen elmarháskodta az egészet, talán, Õ is tudta, hogy semmi eselyem sincs, és az elején "nagyvonalúan" bánt a fuseki-vel.
--enel 2006. június 30., 19:19 (CEST)


Másnak a blog-jába nem piszkítok bele, ezért ide teszem a megjegyzéseimet.

...azzal a feltétellel, hogy két hetente egy partit le kell nekik játszanom belőle

Inkább csak javasoltam, ösztönzõleg. A "nekik" a DuGo-sokat jelenti.

Sajnos közben eléggé vesztő szériám van, az elmúlt három napban asszem csak egyszer nyertem. A KGS-es versenyben is első fordulóban kiestem.:(

Ez mindenképpen a minõségi változás ugródeszkája. :-)
--enel 2006. január 7., 09:54 (CET)


Ez igen, látom már személyen kanji-d is van. :)))

Hát még szép! Majd ha 9 danos leszek akkor legyen mit írni a legyezőmre!:)


Nem értem a Kívánságlistát. Ezeket a könyveket szeretnéd olvasni? Hajrá! Ne fogd vissza magad! Ezeket szeretnéd látni az oldalon? Csúnya meghágása a szerzői jogi dolgoknak. Üdv phoward


Ezeket szeretnem megszerezni es elolvasni. (Megkapni karacsonyra, szulinapra!:))

--Stone 2005. december 8., 04:40 (CET)


Egyszer volt róla szó, azt hiszem a hungon is, hogy mobilra van gos program is. Régi álmom lenne, hogy a mobilomon rögzíthetném a játszott partikat is. Ez a telcsid tudna ?

--KKP 2006. január 9., 11:05 (CET)


Ja van több program is ami képes játszmákat rögzíteni, igaz még nemtudom, hogy milyen formában mentik, de működnek. Pont a hungo-n írt mgo a leghasználhatóbb partirögzítésre.

--Stone 2006. január 9., 11:20 (CET)


Gondoltam kipróbálom a YAMGT-t. Egy 7210-esre uszítottam rá, de azonnal lefagyott... :(

--Shagya 2006. február 1., 21:43 (CET)


Most éppen volt egy kis időm.

Gabaux 2011. május 25., 16:27 (CEST)