Szerkesztő:Enel

Innen: Go Wiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen Enel (vitalap | szerkesztései) 2011. július 12., 16:33-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez
enel

Ide írhatsz levelet nekem: enel_kukac_interware_pont_hu Egy kép a családomról (1997-bõl).

Az "enel" nevet azért találtam ki még régen, hogy ne legyen ékezet a nevemben. "Laci" meg túl sok van. Szándékosan írom kisbetûvel!

Körülbelül 3-6 kyu között hullámzik az erõm.


Néhány statisztika:

A KGS-en mint Unicum játszom, 4k, mert "enel"-t használom, mint admin (A CGoban2-t fordítottam magyarra).

Szívesen segítem a gyengébbeket partielemzésekkel, egyéb módszertani tanácsokkal. Amikor a munkam mellett tehetem, elõre megbeszélt idõpontban, szívesen tartok virtuális klubot a KGS-en. De nem szívesen gépelek sokat, ezért javaslom, hogy installáld fel a skype-ot, és akkor az neten keresztül telefonon is beszélgethetünk. Az ingyenes verzióval, egyszerre négy ember is beszélhet. A skype-azomosítom: enel00 (legalább 6 karakternek kellett lennie). Valamilyen meggyõzõ szöveget nem árt, ha írsz, mert a vadidegenek nem veszem fel a kontaktlistámra.

Honlapomon elég sok információt gyûjtöttem össze magyarul, hogy segítsem a kezdõket, az érdeklõdõket. A magyar játékosok Élõ-pontjainak a listáját folyamatosan frissítem. Azokról a versenyekrõl, ahol magyar játékos is indult (és kaptam róla információt), szintén vannak táblázatok, listák. Oldalamról a magyar játékosok nemzetközi minõsítése is elérhetõ. A "Könyvtár" menüpont alatt, gο-könyvekrõl találhatsz érdekességeket, ajánlásokat, külön kihegyezve a kezdõkre.

Milyen erõs go-játékos Isten? (Ha levélben megkérdezed, akkor megírom.)