Szerkesztő:ChinDileo76 létrehozása

Innen: Go Wiki
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

A felhasználó jelenleg blokkolva van. A blokkolási napló legutóbbi ide vonatkozó bejegyzése a következő:

  • 2012. február 8., 07:17 Stone vitalap szerkesztései módosította a blokk beállításokat „ChinDileo76 vitalap szerkesztései” szerkesztőnél végtelen időtartamra (nem hozhat létre új fiókot, e-mail blokkolva) (Spammelgetés, reklámlinkek tömködése a lapokba: Spammelgetés, reklámlinkek tömködése a lapokba)
Teljes napló megtekintése

Figyelem! Olyan lapot készülsz létrehozni, amit már legalább egyszer töröltek.

Mielőtt létrehoznád, nézd meg, miért törölték a lap korábbi tartalmát, és győződj meg róla, hogy a törlés indoka érvényes-e még. A törlési és átnevezési naplókban az érintett lapról az alábbi bejegyzések szerepelnek:

  • 2012. február 8., 07:17 Stone vitalap szerkesztései törölte a következő lapot: Szerkesztő:ChinDileo76 (Vandalizmus: a lap tartalma: „THE man who the polls suggest will be the next French president, Fran�ois Hollande, claims that finance is his �real adversary� in the coming election. Britain has just stripped the…” (és csak „ChinDileo76�)

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szöveg elküldésével tanúsítod, hogy nem sért szerzői jogokat, és visszavonhatatlanul engedélyezed a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 licenc és – ha magad írtad – a GFDL szerinti felhasználását. Az újrafelhasználóknak legalább közvetve, a cikkre adott linken vagy URL-en keresztül hivatkozniuk kell rád. Lásd a Felhasználási feltételeket a részletekért.

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)