„Profi oktatás” változatai közötti eltérés

Innen: Go Wiki
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez
 
(4 közbenső módosítás, amit 3 másik szerkesztő végzett, nincs mutatva)
1. sor: 1. sor:
Ezen a lapon egykét olyan forrást sorolok fel ahonnan lehet profiktól go-t tanulni.
+
Ezen a lapon egykét olyan forrást sorolok fel ahonnan lehet [[profi]]któl [[go]]-t tanulni.
  
; [http://www.audiogolessons.com/ Guo Juan's Go School - 1 Euro Audio Go Lectures] : Egy euro-ért lehet kb 1 órás oktatásokat és játszmaelemzéseket venni amit online tudsz megnézni egy hónapon át akárhányszor, akármikor. Az anyagok angol hang kommentállal vannak. Van egykét ingyenes példa is kint.
+
; [http://internetgoschool.com/audio.vhtml Guo Juan's Go School - 1 Euro Audio Go Lectures] : Egy euro-ért lehet kb 1 órás oktatásokat és játszmaelemzéseket venni amit online tudsz megnézni egy hónapon át akárhányszor, akármikor. Az anyagok angol hang kommentárral vannak. Van egy-két ingyenes példa is kint. Az anyagok között van egy teljes edzési terv 30 [[kyu]]-tól 7 [[dan]]-ig, [[profi]] partik elemzése, ide értve nagymesteri partikat is. Körülbelül hetente kerül fel új anyag.
  
; [http://www.gogameworld.com/ Go Game World - Professional Commented Go Games] : éves regisztráció van amiért majdnem minden nap kapsz egy-egy új, mindig aktuális go-partit elemezve. Az elemzest profik végzik, de nem nagyon belemenősen, partinként kp 30-40 komment van, és néha egy-egy variáció. Itt is van egykét példajáték.
+
; [http://www.gogameworld.com/ Go Game World - Professional Commented Go Games] : éves regisztráció van amiért majdnem minden nap kapsz egy-egy új, mindig aktuális [[go]]-partit elemezve. Az elemzest profik végzik, de nem nagyon belemenősen, partinként kp 30-40 komment van, és néha egy-egy variáció. Itt is van egykét példajáték.
  
 
; [http://kgs.kiseido.com/en_US/kgsPlus.xhtml KGS+] : Hetente körülbelül egy hangos óra van, valamint előjog a [[KGS]]-en rendezett versenyeken részvétel az előfizetési díj ellenében.
 
; [http://kgs.kiseido.com/en_US/kgsPlus.xhtml KGS+] : Hetente körülbelül egy hangos óra van, valamint előjog a [[KGS]]-en rendezett versenyeken részvétel az előfizetési díj ellenében.
  
; [http://guojuan.demon.nl/goschool/ing.html ING's Goe Internet Class] : Az ING fundation jóvoltából minden vasárnap ingyenes hangos (angol) oktatás van a ING's Goe Internet Class szobában. Az oktatást Guo Juan (5 dan) és Jiang Mingjiu (7 dan) tartja, a régebbi okítások letölthetők a következő címről: http://inggoeschool.bresler.org/.
+
; [http://guojuan.demon.nl/goschool/ing.html ING's Goe Internet Class] : Az ING fundation jóvoltából minden vasárnap ingyenes hangos (angol) oktatás van a ING's Goe Internet Class szobában. Az oktatást [[Guo Juan]] (5 [[dan]]) és [[Jiang Mingjiu]] (7 [[dan]]) tartja, a régebbi okítások letölthetők a következő címről: http://inggoeschool.bresler.org/.
 +
 
 +
; [http://gogame.info/ Free Go Magazine]
 +
 
 +
; [http://breakfast.go4go.net Go Lessons by A.Dinerchtein]
 +
 
 +
; [http://www.go4go.net/v2/modules/alex Commented games by A.Dinerchtein]
 +
 
 +
 
 +
== Hivatkozások ==
 +
[[Oktatás]] amatőrök által.

A lap jelenlegi, 2010. december 16., 14:02-kori változata

Ezen a lapon egykét olyan forrást sorolok fel ahonnan lehet profiktól go-t tanulni.

Guo Juan's Go School - 1 Euro Audio Go Lectures
Egy euro-ért lehet kb 1 órás oktatásokat és játszmaelemzéseket venni amit online tudsz megnézni egy hónapon át akárhányszor, akármikor. Az anyagok angol hang kommentárral vannak. Van egy-két ingyenes példa is kint. Az anyagok között van egy teljes edzési terv 30 kyu-tól 7 dan-ig, profi partik elemzése, ide értve nagymesteri partikat is. Körülbelül hetente kerül fel új anyag.
Go Game World - Professional Commented Go Games
éves regisztráció van amiért majdnem minden nap kapsz egy-egy új, mindig aktuális go-partit elemezve. Az elemzest profik végzik, de nem nagyon belemenősen, partinként kp 30-40 komment van, és néha egy-egy variáció. Itt is van egykét példajáték.
KGS+
Hetente körülbelül egy hangos óra van, valamint előjog a KGS-en rendezett versenyeken részvétel az előfizetési díj ellenében.
ING's Goe Internet Class
Az ING fundation jóvoltából minden vasárnap ingyenes hangos (angol) oktatás van a ING's Goe Internet Class szobában. Az oktatást Guo Juan (5 dan) és Jiang Mingjiu (7 dan) tartja, a régebbi okítások letölthetők a következő címről: http://inggoeschool.bresler.org/.
Free Go Magazine
Go Lessons by A.Dinerchtein
Commented games by A.Dinerchtein


Hivatkozások[szerkesztés]

Oktatás amatőrök által.