Profi oktatás

Innen: Go Wiki
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

Ezen a lapon egykét olyan forrást sorolok fel ahonnan lehet profiktól go-t tanulni.

Guo Juan's Go School - 1 Euro Audio Go Lectures
Egy euro-ért lehet kb 1 órás oktatásokat és játszmaelemzéseket venni amit online tudsz megnézni egy hónapon át akárhányszor, akármikor. Az anyagok angol hang kommentárral vannak. Van egy-két ingyenes példa is kint. Az anyagok között van egy teljes edzési terv 30 kyu-tól 7 dan-ig, profi partik elemzése, ide értve nagymesteri partikat is. Körülbelül hetente kerül fel új anyag.
Go Game World - Professional Commented Go Games
éves regisztráció van amiért majdnem minden nap kapsz egy-egy új, mindig aktuális go-partit elemezve. Az elemzest profik végzik, de nem nagyon belemenősen, partinként kp 30-40 komment van, és néha egy-egy variáció. Itt is van egykét példajáték.
KGS+
Hetente körülbelül egy hangos óra van, valamint előjog a KGS-en rendezett versenyeken részvétel az előfizetési díj ellenében.
ING's Goe Internet Class
Az ING fundation jóvoltából minden vasárnap ingyenes hangos (angol) oktatás van a ING's Goe Internet Class szobában. Az oktatást Guo Juan (5 dan) és Jiang Mingjiu (7 dan) tartja, a régebbi okítások letölthetők a következő címről: http://inggoeschool.bresler.org/.
Free Go Magazine
Go Lessons by A.Dinerchtein
Commented games by A.Dinerchtein


Hivatkozások[szerkesztés]

Oktatás amatőrök által.