Android

Innen: Go Wiki
(Mobiltelefon szócikkből átirányítva)
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

Az Android a Google által fejlesztett Linux alapú operációs rendszer, ami több okostelefonon is fut. A következő Go programok létenek Android-ra.

AndroidNoGo
IGS kliens és SGF néző/rögzítő (kommenteket nem mutat).
anDGS
DGS kliens és játszmaszerkesztő. Ingyenes.
antinoun
acego
SGF néző. A memóriakártyán lévő játszmákat, illetve a böngészőben lévő linkek lévő partikat nyitja meg. Ingyenes.
Gobandroid
GOdroid
A GnuGo ellen lehet vele játszani. Ingyenes.
GoGrinder
Az egyik legjobb feladványos program. Elég nagy beépített adatbázissal érkezik de egyszerűen lehet bele importálni külső forrásból is feladványokat, például a http://www.goproblems.com/ közel 10.000-es adatbázisát. Fizetős.
Goigo
Hugoban
SGF rögzítő/lejátszó, következőlépés kitaláló valamint élethalál harc megoldó program. Fizetős. Sajnos az élethalál megoldó része nem olyan átgondolt és használható, mint a népszerű JAVA-s [TinyGo|Mobiltelefon]-nak.
Koalago
KGS kliens
KGS
14.99$, de két hónap KGS Plusz előfizetés jár vele. A klienssel lehet automatch-et jatszani, a nyitott partik közül is válogatni, illetve partit nézni. Nagyon szép, igényes a felülete. A kövek lerakása jól átgondolt, kényelmes a kicsi érintőképernyőn. Lehet még vele partit rögzíteni és visszajátszani, de a partit online tárolja.
Magic Baduk Go-weiqui, igo
Élet-halál és Tesuji feladvány megoldó program. A legfőbb hátránya, hogy nem tudunk saját feladványokat beletenni, csak a több mint 1000 beépített feladványt tudjuk fejteni.
WeGoIgo
Joseki néző (Kogo), probléma megoldó (goproblems.com), partirögzítő.

Külső hivatkozások[szerkesztés]