Joseki - Hoshi - Alacsony megközelítés - Attach and Extend szerkesztése

Innen: Go Wiki
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.

Aktuális változat A te változatod
1. sor: 1. sor:
[http://enel.web.elte.hu/2wiki/attach_and_extend_joseki.sgf Innen tölthetõ] le [[SGF]]-ben.
+
[http://web.interware.hu/enel/2wiki/attach_and_extend_joseki.sgf Innen tölthetõ] le [[SGF]]-ben.
  
 
Az itt megmutatott változatokat a kezdõknek is érdemes megismerni, megtanulni, mert sok-elõnyköves partiban jól lehet használni.
 
Az itt megmutatott változatokat a kezdõknek is érdemes megismerni, megtanulni, mert sok-elõnyköves partiban jól lehet használni.

A szöveg elküldésével tanúsítod, hogy nem sért szerzői jogokat, és visszavonhatatlanul engedélyezed a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 licenc és – ha magad írtad – a GFDL szerinti felhasználását. Az újrafelhasználóknak legalább közvetve, a cikkre adott linken vagy URL-en keresztül hivatkozniuk kell rád. Lásd a Felhasználási feltételeket a részletekért.

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)