Aji keshi - a képregény

Innen: Go Wiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen Stone (vitalap | szerkesztései) 2008. május 5., 13:51-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez
Go-kepregyeny-foszereplo-antialiased.jpg

Ez Stone készülő go képregényének az oldala. Jelenleg még nincs kész, csak egy-két kedvcsináló kép. Remélem tetszik az ötlet, és főleg, hogy tetszenek a bemutató képek.

A képregényről: Az Almost Sente mintájára elkezdtem a saját képregényemet csinálni, már idestova 2 hete. Mostanra elkészült az első képkocka belőle. Még sok munka van vele, de azért felteszem ide, hogy elmondhassátok a véleményeteket. Ahogy kész lesznek a képregény elemei és

Go-kepregeny-small.jpg

sikerült kitalálnom sztorikat is, akkor rögtön elkezdem a gyártást, és a publikálást. Mindenkitől mindenféle építő kritikát, ötletet és véleményt szívesen fogadok.

A készítés módja: Az egészet ceruzarajzzal kezdtem, elhasználtam több tucat papírt és órákat töltöttem tv nézés közben rajzolgatással, majd azt digitalizálás (szkenner híján digitális fényképezőgéppel történt) után képpontról képpontra javítgatva készült el a kész kép.

A főszereplőről: Elején ember akart lenni, de rájöttem, hogy embert nehéz rajzolni, mert mindenki tudja, hogy hogyan kell kinéznie, ezért született meg (egy numerikus analízis előadás alatt) a jelenlegi lény. Én inkább valamiféle gyíknak tartanám, de hallottam már rá, hogy kutya, de még nyúlnak is nevezték egyszer.

A cím: Valami frappáns cím kellett és azt akartam, hogy go-s kifejezés legyen. Ezért esett az aji keshire a választás, most így utólag, ki is találtam egy kis magyarázatot neki. Az aji a dologban az, hogy valami értelmes lesz az egészből, és remélhetőleg ezt fogja kiölni, a majdan megjelenő ősszes rész, lépésről lépésre.


Már elég régen felhagytam a project-tel, "ihlet" hiányában. A 3 elkészült demo itt található: http://midway.hu/aji-keshi/ --Stone 2008. május 5., 15:51 (CEST)